KLETSPOTMEETING IN UTRECHT, 24 APRIL

Op 24 april organiseren we een kletspotmeeting in Utrecht! Met de vragen uit onze speciale kletspot bespreken we thema’s die voor jongeren in de pleegzorg belangrijk zijn. Wil jij meepraten en met ons meedenken wat goed gaat en wat beter kan? Kom dan ook!

We hebben de afgelopen tijd onderzocht wat jongeren in de pleegzorg belangrijk vinden: wat gaat goed en wat kan beter? Daar kwamen verschillende thema’s uit en die willen we met jou verder bespreken! Daarvoor hebben we een aantal vragen bedacht die we in onze kletspot hebben gestopt. In de kletspotmeeting gaan we samen met deze vragen aan de slag. Zo kunnen we de thema’s verder bespreken en bedenken hoe het beter kan.

De meeting is in Utrecht op de Churchilllaan 11. We beginnen om 17.00 uur en de meeting duurt tot ongeveer 20.00 uur. Je reiskosten worden vergoed. Natuurlijk is het ook vooral een gezellige meeting. We beginnen de avond met samen eten, daarna gaan we aan de slag met de kletspot. Kom je ook? Meld je aan bij Tijs via een appje naar 0616056198 of via tijs@jongwijs.org. Ook voor vragen kun je bij hem terecht!

Meer Events

MEET UP VOOR (PLEEG)JONGERENRADEN EN -NETWERKEN IN UTRECHT, 19 NOVEMBER

19.11.2022

JongWijsEvent: the magic edition, 11 juni

11.06.2022

MEET UP (PLEEG)JONGERENRADEN EN -NETWERKEN IN UTRECHT, 1 JULI

01.07.2023