PIZZAMEETING OPEN UP IN UTRECHT, 24 MAART

Wil jij met ons meedenken over tools en manieren die pleegjongeren helpen om te doen wat zij leuk vinden en om daar beter in te worden? En die helpen om jouw pleegjongerenraad, jongerennetwerk of andere community te versterken? Kom dan naar de pizzameeting op 24 maart in Utrecht! 

In ons project Open Up hebben we tools en verschillende manieren bedacht om pleegjongeren te helpen om te doen wat zij leuk vinden en daar beter in te worden. Die tools kun je ook gebruiken om jouw pleegjongerenraad, jongerennetwerk of andere community te versterken. We zijn benieuwd wat jij van de tools vindt, wat werkt en wat beter kan. 

Daarvoor organiseren we een pizzameeting, samen met We are Social Rebels! Wij zorgen voor pizza. Kom je ook? De meeting is op 24 maart van 17.30 tot 20.30 uur in Utrecht. Je kunt meedoen als je lid bent van een jongerenraad, pleegjongerennetwerk of een andere community van pleegjongeren. We vergoeden je reiskosten en je krijgt 30 euro als je meedoet. Je kunt je aanmelden via het formulier op jongwijs.org/openup. Heb je een vraag? Stuur dan een appje naar Judith via 0613730225.

Open Up!

Meer informatie over Open Up vind je hier. Het project wordt mogelijk gemaakt door Kansfonds en VSBfonds.

Meer Events

MEETING PINGPONGCLUB IN UTRECHT, 24 FEBRUARI

24.02.2023

PIZZAMEETING OPEN UP IN EINDHOVEN, 6 SEPTEMBER

06.09.2023

MEETING MET YOUKÉ IN HILVERSUM, 23 FEBRUARI

23.02.2023