KLETSPOTMEETING OP 24 APRIL: DENK MEE, DOE MEE

Op 24 april organiseren we een kletspotmeeting in Utrecht! Met de vragen uit onze speciale kletspot bespreken we thema’s die voor jongeren in de pleegzorg belangrijk zijn. Wil jij meepraten en met ons meedenken wat goed gaat en wat beter kan? Kom dan ook!

We hebben de afgelopen tijd onderzocht wat jongeren in de pleegzorg belangrijk vinden: wat gaat goed en wat kan beter? Daar kwamen verschillende thema’s uit en die willen we met jou verder bespreken! Daarvoor hebben we een aantal vragen bedacht die we in onze kletspot hebben gestopt. In de kletspotmeeting gaan we samen met deze vragen aan de slag. Zo kunnen we de thema’s verder bespreken en bedenken hoe het beter kan.

De meeting is in Utrecht op de Churchilllaan 11. We beginnen om 17.00 uur en de meeting duurt tot ongeveer 20.00 uur. Je reiskosten worden vergoed. Natuurlijk is het ook vooral een gezellige meeting. We beginnen de avond met samen eten, daarna gaan we aan de slag met de kletspot. Kom je ook? Meld je aan bij Tijs via een appje naar 0616056198 of via tijs@jongwijs.org. Ook voor vragen kun je bij hem terecht!

Interessante artikelen

Jongeren

OPEN UP-DATE: DIT HEBBEN WE GEDAAN! 👋

 In de OPEN UP-DATES praten we je bij over het project OPEN UP. Check wat we tot nu toe hebben gedaan! Wil je op de …

Lees verder
Jongeren

MEETING IN AMERSFOORT VOOR PLEEGJONGEREN YOUKÉ

Youké en JongWijs organiseren op 29 juni een meeting in Amersfoort! Wil jij andere pleegjongeren ontmoeten? Kom dan ook! Tijdens de meeting maken we kennis …

Lees verder
Jongeren

MEET UP (PLEEG)JONGERENRADEN EN -NETWERKEN OP 1 JULI

We organiseren op 1 juli een (pleeg)jongerennetwerkendag in Utrecht! Deze dag is voor alle jongeren die bij een jongerennetwerk of jongerenraad zitten. Kom je ook? …

Lees verder