Nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website! Op de nieuwe site vind je alle informatie over JongWijs, wat we doen en hoe jij je aan kunt sluiten.

Wie we zijn

JongWijs is een netwerk van jongeren tussen 14 en 25 jaar oud met ervaring in een pleeggezin of gezinshuis. Je vindt alle informatie over JongWijs hier.

Wat we doen

We organiseren meetings en activiteiten voor jongeren en laten de stem van jongeren in de pleegzorg horen! Alle activiteiten vind je in de agenda. Meer informatie over de stem van jongeren vind je hier. Ook lees je hier hoe we opkomen voor de belangen van jongeren in de pleegzorg.

Sluit je aan en blijf op de hoogte!

Wil je aansluiten bij JongWijs om andere jongeren te ontmoeten of te laten weten wat jij vindt van pleegzorg? Sluit je aan door ons te WhatsAppen! We houden je op de hoogte via social media en onze nieuwsbrief. Check daarvoor deze pagina!

Interessante artikelen

Jongeren

OPEN UP-DATE: DIT HEBBEN WE GEDAAN! 👋

 In de OPEN UP-DATES praten we je bij over het project OPEN UP. Check wat we tot nu toe hebben gedaan! Wil je op de …

Lees verder
Jongeren

MEETING IN AMERSFOORT VOOR PLEEGJONGEREN YOUKÉ

Youké en JongWijs organiseren op 29 juni een meeting in Amersfoort! Wil jij andere pleegjongeren ontmoeten? Kom dan ook! Tijdens de meeting maken we kennis …

Lees verder
Jongeren

MEET UP (PLEEG)JONGERENRADEN EN -NETWERKEN OP 1 JULI

We organiseren op 1 juli een (pleeg)jongerennetwerkendag in Utrecht! Deze dag is voor alle jongeren die bij een jongerennetwerk of jongerenraad zitten. Kom je ook? …

Lees verder