Over

Over JongWijs

JongWijs is een netwerk van jongeren tussen 14 en 25 jaar oud met ervaring in een pleeggezin of gezinshuis. We organiseren meetings en activiteiten voor jongeren en laten de stem van jongeren in de pleegzorg horen!

Voor en door jongeren

Bij JongWijs ontmoet je andere jongeren met ervaring in de pleegzorg. We organiseren activiteiten en meetings waar iedereen aan mee kan doen! 

En we zorgen dat jij kunt laten horen wat je denkt en wat je belangrijk vindt. Binnen jouw pleegzorgorganisatie, maar ook bij alle anderen die beslissen over pleegzorg. Zo kunnen we samen de pleegzorg verbeteren!

En daar gaan we mee door tot we niet meer nodig zijn! Hieronder vind je meer informatie over wat we doen en wie we zijn. Wil je ook aansluiten bij het netwerk? Meld je aan!

Sluit je aan en
deel je ervaring

We gaan door tot we
niet meer nodig zijn

Q&A

JongWijs is een netwerk van en voor jongeren in de pleegzorg. We organiseren meetings en activiteiten waar je andere jongeren ontmoet en laten samen horen wat pleegjongeren belangrijk vinden.

We organiseren leuke activiteiten en meetings voor jongeren, online en live! We zorgen er ook voor dat je als jongere kun meepraten over wat voor jou belangrijk is, zodat daar rekening mee gehouden wordt. En we zorgen ervoor dat de stem van jongeren in de pleegzorg gehoord wordt!

Doe mee met onze (online) activiteiten of sluit je aan bij het netwerk! Neem contact op.