PIZZAMEETING OPEN UP OVER VERSTERKEN COMMUNITY’S

Op 4 oktober hebben we in een pizzameeting met jongeren van Levvel besproken hoe het gaat in hun jongerenraad. Ook dachten we samen na over een droomcommunity. Op 26 oktober praten we hier in een online meeting over verder, daar kun je nog aan meedoen! Met de uitkomsten van de twee meetings gaan we in het project OPEN UP nieuwe tools en materialen maken die helpen om te bouwen aan een droomcommunity voor jongeren.

In de pizzameeting, die we samen met We are Social Rebels organiseerden, bespraken we met twee jongeren en de ondersteuner van de jongerenraad van Levvel hoe het gaat in hun jongerenraad. We dachten samen na over wat goed gaat en wat anders kan. Daarna gingen we aan de slag om te bedenken hoe een community voor jongeren er in de ideale wereld uit zou zien.

ONLINE MEETING OP 26 OKTOBER

Op 26 oktober praten we verder over deze onderwerpen in een online meeting! Daarin bespreken we met jongeren hoe het gaat in hun jongerenraad, pleegjongerennetwerk of community en waar zij van dromen voor hun community. Wil je meedoen en meedenken? Kom dan ook! Meld je aan door een appje te sturen naar Dennis via 06 13 48 24 59.

Met de input uit de twee meetings gaan we nieuwe tools en materialen maken. We hebben al tools gemaakt die helpen om jezelf te ontwikkelen in een community. Nu maken we tools om te bouwen aan jouw droomcommunity!

OPEN UP

In het project OPEN UP versterken we community’s voor jongeren met ervaring in de pleegzorg. Daarvoor maken we tools en materialen die helpen om jezelf te ontwikkelen in een community en beter te worden in de dingen die jij leuk vindt. De tools helpen ook om samen een sterke community te vormen. Wil je weten wat we al gedaan hebben? Bekijk dan de OPEN UP-DATE.

Wil je op de hoogte blijven over het project en nieuwe meetings? In de whatsappgroep OPEN UP-DATES houden we je op de hoogte. Klik hier om lid te worden of scan de qr-code. Liever via de mail ontvangen? Schrijf je hier in!

Interessante artikelen

Jongeren

MEETING IN GAMEHALL UTRECHT OP 15 DECEMBER!

Sluit samen met andere (pleeg)jongeren het jaar af. Op 15 december gaan we naar Gamestate, de leukste gamehall van Utrecht. Daarna gaan we gezellig samen ...
Lees verder
Jongeren

SPIEGELBIJEENKOMST: HOOR VAN JONGEREN WAT ZIJ NODIG HEBBEN!

Wat vinden pleegjongeren belangrijk tijdens de puberteit en wat hebben zij nodig in het contact met hun pleegouders? Van wie kun je dit beter horen ...
Lees verder
Jongeren

INTERVIEW MET DELAYLA TIJDENS PLEEGZORG FAMILIEDAGEN

Tijdens de Pleegzorg Familiedagen in Duinrell maakte Sleutelstad een video. Daarvoor werd JongWijzer Delayla geïnterviewd! Bekijk hier de video! Delayla vertelt in het interview: “Ik ...
Lees verder